Baia este încăperea indispensabilă oricărei locuințe și în același timp reprezintă un loc intim, de relaxare, în care ai nevoie de confort. Din acest motiv este important să optezi pentru produse de calitate, de care să te poți bucura o perioadă îndelungată de timp.

Totuși, acest lucru nu este suficient. Este important, de asemenea, ca accesoriile alese să se potrivească perfect cu imaginea de ansamblu a băii și cu stilul acesteia. Alege cele ma calitative accesorii baie și amenașează-ți încăperea în cel mai frumos mod.

Accesorii baie, obiecte care îți sporesc confortul și te ajută șă îți organizezi spațiul cât mai bine

Cu siguranță ai admirat în anumite băi frumusețea și utilitatea unor rafturi suspendate, a unor dispensere de săpun sau a unor baterii elegante. Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre aceste produse și de ce trebuie să ții cont pentru a le alege pe cele potrivite pentru tine și pentru spațiul de care dispui!

Savoniere sau dispenser de săpun?

Depinde de stilul tău! Dacă preferi stilul clasic, poți opta pentru o savonieră cu suport, iar dacă prefer stilul modern, poti alege un dispenser de săpun automat. Acesta poate fi reglat ca atunci când îți apropii mâinile de el, să îți ofere cantitatea optima de săpun de care ai nevoie și astfel vei putea economisi!

Baterii pentru lavoar si dus

Este important ca atunci când alegi bateria pentru lavoar să fii atent la tipul acesteia, pentru a nu investi într-un produs nepotrivit. Acordă importanță maximă tipului de montare a bateriei, dar și al sistemului de acționare al acesteia, pentru ca obiectul ales sa fie perfect functional.

Baterii termostate

Aceste beterii sunt soluția ideala în cazul în care te confrunți cu neplăcerile cauzate de variațiile de temperatură a apei! Cu ajutorul unei baterii termostate, poți regla temperatura apei în funție de preferințele tale și în plus, te poți bucura de o durabilitate de viață extinsă a acesteia datorită tehnologiei de ultimă generație și materialelor folosite.

Rafturi de colț sau simple, accesorii ideale pentru orice baie

Pentru a-ți putea depozita obiectele de igienă personală, dar și pe cele de îngrijire a băii, cu siguranță ai nevoie de rafturi! Cele simple pot fi montate oriunde pe faianța din baie, iar cele de colț sunt foarte practice dacă nu dispui de foarte mult spațiu, deoarece pot fi montate chiar lângă cabina de duș sau lângă cadă. Oricare ar fi alegerea ta, ține cont de spațiul disponibil pentru a alege inteligent și a-și păstra obiectele din baie în ordine!

Perii de toaleta

Deoarece vasul de toaletă trebuie să fie mereu igienizat și gata pentru a putea fi folosit, peria de toaletă este accesoriul indispensabil care îți va ușura munca. Poți opta pentru o perie de toaletă cu sistem de prindere în perete inclus, acest lucru facând ca baia ta să nu arate dezordonată!

Suporturi pentru prosop, agățători sau inele

Ține cont de dimensiunea băii tale și alege fie suporturi pentru prosoape, agățători sau inele. Dacă baia ta este mică, poți opta pentru suporti de prosoape de tip inel, acestea având capacitatea de a susține concomitent mai multe prosoape. În cazul în care spațiul de care dispui este mai mare, poți alege suporturi tip bară ce pot fi montate lângă cabina de duș sau chiar lângă lavoar.

Online, pe Baterii-Lux.ro ai la dispoziție o gamă variată de produse de top. Începând de la seturi pentru duș, baterii de bucătărie, până la baterii baie de cea mai buna calitate, pe toate le găsești aici și le poți comanda din confortul casei tale. Transformă-ți baia într-un spațiu confortabil, exact așa cum ți-o dorești!

Date de contact:

E-mail: office@baterii-lux.ro

Telefon: 0721482872