Daca te-ai plimbat prin centrul capitalei la un moment dat cu siguranta ai dat si de un studio de videochat. Poate ca nici nu ti-ai dat seama de prea multe, pentru ca in esenta este vorba de un loc luxos amenajat, unde fetele angajate sunt active online, pentru ca in fapt acesta le este jobul. Haideti sa vedem mai pe larg despre ce este vorba aici!

 

Pe numele sau Prime Studios, acest studio de videochat isi propune sa fie the best from the best. Sunt multe astfel de locatii in tara, insa nu toate din aceasta industrie sunt axate sa investeasca masiv in echipa de modele. Sa vedem cu ce se diferentiaza acest studio de altele din nisa sa.

 

Bonusuri generoase si multe beneficii extra salariale

 

Acest studio de videochat din capitala vine cu o oferta cumva greu de refuzat. In prima faza anunta cu surle si trambite ca nu pune accent pe experienta anterioara in domeniu. Stiti cum e, daca exista e foarte bine si daca nu, echipa de aici are traineri specializati. 3 luni de training sunt gratuite si oferite oricarei fete ce vine sa faca parte din aceasta echipa – adica fie ele cu sau fara experienta de model de videochat.

 

Mai apoi, pune la dispozitie tot ce este necesar in materie de aparatura. Totul este modern amenajat, pentru ca fetele sa se simta confortabil aici.

 

Din lista de bonusuri extra salariale se numara city breakuri lunare, pentru acel model care petrece cele mai multe ore in online. Altora li se pot deconta operatii estetice, primesc bonus daca recomanda acest job si altor persoane care se vor alatura acestei echipe. Inca din prima faza studioul se arata deschis sa oferteze tentat pe doritoare si deconteaza o suma din banii de transport. Detalii despre toate tipurile de bonusuri sunt si in pagina online a acestui studio.

 

Cerintele de angajare minime, implicarea angajatei, maxima

 

Daca ne uitam la anunturile de angajare din domeniu ne dam seama ca sunt minime cerinte. Fetele ar trebui sa aiba minime cunostinte de utilizare a unui PC si minime cunostinte de limba engleza pentru a conversa cu membrii activi in platformele de nisa. Mai departe de atat este un efort comun cu echipa acestui studio. Vorbim despre trainingul oferit, gratuit, dar mai ales despre implicarea fiecarui model de videochat.

 

Fetele ar trebui sa fie deschise sa imbratiseze noul, sa se aventurieze practic in aceasta lume. Sa cocheteze, sa inteleaga si sa empatizeze cu cei din fata ecranelor. Mare parte din acest job este despre arta conversatiilor si cum reusesc fetele sa se faca placute.

 

In plus, nu va conta ca acestea sa aiba acele dimensiuni corporale de model. Nici pe departe. Frumusetea feminina este atat de diferita in ochii publicului si cum fiecare femeie este frumoasa in felul sau mai ramane doar sa fie si constienta de atuurile sale si sa le puna in valoare.

 

Detalii despre joburile curente sunt in pagina oficiala a acestui studio de videochat din capitala.

 

 

 

Contact: Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)