Daca faci una dintre aceste greseli, ai toate sansele sa nu-ti mai vezi partenerul a doua oara.

Astea nu trebuie sa va sperie, dar trebuie sa intelegeti ca este foarte usor sa ratezi o prima intalnire.

Sunt foarte multe persoane care nu sunt constienti de faptul ca unele actiuni gresite te pot face sa pierzi orice sansa in fata partenerului tau.

Iata greselile care pot compromite relatia ta:

  1. Disperarea

Daca incerci sa fortezi lucrurile atunci cand partenera ta aproape inchide usa, arata o oarecare doza de disperare, total nepotrivita pentru a face o buna impresie. Daca te place, vei avea ocazia sa va mai vedeti, de aceea exista o a doua intalnire.

De asemenea, fetelor, daca aduceti discutia de la prima intalnire cu privire la dorinta voastra de a avea un copil, asta nu poate decat sa va aduca o bila neagra. Este bine sa fiti sincer cu cel de langa voi, insa doar dupa ce ati ajuns sa va cunoasti bine si sa aveti incredere ca stiti ce isi doreste partenerul vostru.

  1. Lipsa de interes

Daca vrei sa pari interesat si misterios, risti sa nu fi foarte bine inteles de catre cel de langa tine. Tacerea ucide orice moment! Nu inseamna ca trebuie sa petreci 2 ore vorbind numai despre tine, ci trebuie sa discutati reciproc pentru a va cunoaste unul pe celalalt. Tocmai din acest motiv, orice persoana care isi respecta partenerul, va evita sa raspunda in acea seara la telefon sau chiar sms si va ramane preocupat de cel din fata lui, pentru a arata interesul in a construi o relatie solida.

  1. Comportamentul imatur

A nu deschide niciun subiect de discutie este o mare greseala, insa a cere permisiunea atunci cand vrei sa mergi la baie cateva minute este si mai rau. Bunele maniere sunt absolut necesare – insa trebuie sa existe o barierea foarte clara intre bunul simt si supunere. Cele mai mule femei apreciaza barbatii hotarati si siguri pe ei, care stiu sa-si exprime foarte elegant punctul de vedere. De asemenea, si barbatilor le plac femeile stapane pe situatie, care gandesc si actioneaza cat mai independent. Cu atat mai mult daca ti-ai cunoscut partenera pe un site de anunturi matrimoniale nu trebuie sa dai dovada de superficialitate desi multi oameni privesc cu rezerve o intalnire prea rapida cu o persoana cunoscuta pe internet.

  1. Discutii despre S R P (sex, religie si politica)

Ce au acestea in comun? Oricare dintre aceste subiecte sunt total nepotrivite pentru o prima intalnire. Daca se intampla ca tu si partenerul sa aveti opinii diferite asupra acestor subiecte, riscati sa va formati o parere gresita despre cel de langa voi. Abordati subiecte lejere si discutii care sa creeze o atmosfera placuta si relaxanta.

  1. Prea multe detalii nu sunt binevenite

O discutie generale pe marginea unei pasiuni pe care o ai este este in regula, atata timp cat nu intri in foarte multe detalii care, pentru celalalt, nu vor fi de asa mare interes. Partenerul tau nu trebuie sa afle totul despre cum ti-ai petrecut copilaria de exemplu, de la prima intalnire. De asemenea, este de preferat sa evitati discutiile despre relatiile voastre anterioare sau despre alte traume pe care le-ai trait.

  1. Uiti de lucruri importante

Daca nu-ti vei aminti nimic din aceste sfaturi, sa-ti amintesti macar numele partenerului de intalnire.