Ești incapabil să fii tu însuți acolo într-o zi importantă, dar vrei totuși să oferi unei persoane dragi din viața ta un cadou frumos? Atunci, poți face acest lucru cu serviciul de livrare flori. Sunt necesare doar câteva clicuri și poți trimite flori, oferind unei persoane dragi o surpriză minunată. Nu a fost niciodată atât de ușor să oferi bucurie cu florile. Ok Flora este o florărie online testată, care îți permite să faci plata în siguranță. Dacă comanzi flori online la okflora.ro, poți alege între modalitățile de plată online cu card bancar (Visa, Mastercard sau Maestro) prin sistemul de plată PayU, plata online prin PayPal, plata prin transfer bancar, plata curierului sau plata la livrare sau plata la sediu. De altfel, livrarea nu depinde de modul cum faci plata. Florile vor fi livrate la data dorită, la cerere cu un cadou, chiar dacă plata nu a fost încă efectuată.

Plata securizată

Când faci comenzi online la okflora.ro, detaliile tale de plată sunt transmise în siguranță prin cel mai modern sistem de securitate SSL. Datele sunt criptate astfel încât să nu se obțină acces neautorizat la datele tale. Criptarea securizată are loc înainte de a-ți trimite comanda. În acest caz, nu trebuie să-ți faci griji atunci când comanzi flori online de la florăria online okflora.ro cu cardul, deoarece ți se oferă plată securizată prin criptare.  Ok Flora nu numai că are toate sigiliile de aprobare relevante pe care ar trebui să le aibă o florărie online de încredere, ci a fost recunoscută de mai multe ori și ca o florărie online de top și furnizor de flori de încredere.

Satisfacția față de cumpărăturile de la Ok Flora, se reflectă și în opiniile clienților. Informații suplimentare despre comenzile online, achizițiile în cont, termenele de livrare, costurile de expediere și toate celelalte întrebări despre florăria online okflora.ro, pot fi găsite pe site. Serviciul de comandă și livrare flori este explicat aici pas cu pas. Dacă ai întrebări, le poți adresa prin intermediul site-ului sau poți găsi răspuns la întrebările tale, citind informațiile. Reprezentanții florăriei sunt bucuroși să te ajute, deoarece satisfacția ta este importantă pentru ei.

Dar de ce să trimiteți întotdeauna flori sub formă de cadou?

Desigur, poți comanda flori cu livrare și le poți oferi sau le poți folosi pentru decorul casei tale sau pentru balcon. Dacă dorești să comanzi flori online pentru tine, poți alege din multele opțiuni. Aruncă o privire în catalogul online de produse sau tipuri de flori, și acolo vei găsi atât buchete de flori, cât și cutii cu buchete de flori sau aranjamente florale pe care le poți folosi pentru a-ți decora propria casă. Dacă dorești ceva mai mult decât un buchet de flori – poate pentru că ocazia este una foarte specială – poți alege trandafiri criogenați. Cu serviciul de livrare de flori și multele metode de plată, poți comanda flori online cu plata în siguranță și poți adăuga și un cadou în timpul procesului de cumpărare. De la bomboane de ciocolată, la vin spumant și șampanie, poți găsi cadoul potrivit în funcție de ocazie și anotimp.