Unul dintre cele mai vechi sisteme de relaxare și îmbunătățire a sănătății este masajul thailandez. Tehnica unui astfel de masaj poate vindeca cu adevărat, atât fizic, cât și spiritual. Inițial, făcând parte dintr-un cult religios, masajul thailandez,   împreună cu rugăciunile speciale, au fost destinate să realizeze armonie cu lumea din jur și să ajusteze energia interioară a unei persoane. De-a lungul anilor, cunoștințele spirituale ale înțelepților, combinate cu cunoștințele de medicină, au produs o întreagă tehnică de masaj care îmbunătățește sănătatea și crește armonia interioară. Scopul acestei practici de masaj este relaxarea profundă a unei persoane și dobândirea armoniei interioare.

Senzație de relaxare și emoție

Un aspect important al procedurii de masaj thailandez este activitatea maseurului pe centrele masculine sau feminine. Este extrem de important să se mențină această energie, și prin urmare, masajul thailandez este adesea efectuat de un bărbat pentru femei și o femeie pentru bărbați. Acest lucru este necesar pentru schimbul armonios de energii între terapeutul de masaj și client. Alternând senzația de relaxare cu emoție, terapeutul de masaj elimină problema stagnării energetice proaste.

Elimină stresul mental

Spre deosebire de masajul obișnuit, în care mușchii sunt flexați, masajul thailandez realizează altceva. Lucrând nu la nivelul fizic, ci mai degrabă la nivelul de energie a corpului, masajul thailandez elimină stresul mental, afectează punctele de energie și corectează echilibrul energetic al unei persoane. La efectuarea masajului thailandez, energia este distribuită corect în tot corpul: de exemplu, dacă ai un braț sau un picior rănit fără niciun motiv aparent, este posibil ca fluxul de energie să se fi schimbat în această parte a corpului. Un maestru de masaj thailandez priceput va simți acest lucru și va elimina durerea. Printre elementele individuale ale masajului thailandez, care vizează obținerea armoniei interioare, se pot distinge masajul thailandez cu aromă (masaj cu ulei), masajul thailandez al picioarelor și masajul erotic thailandez.

Primul tip de masaj se efectuează cu ajutorul unor uleiuri esențiale și arome speciale, având un efect pozitiv asupra corpului în ansamblu, asupra dispoziției și creșterii abilităților intelectuale, ameliorează oboseala, restabilind energia pierdută. Masajul thailandez al picioarelor, la rândul său, acționează asupra punctelor reflexogene ale picioarelor, care sunt interconectate cu organele corespunzătoare ale corpului. Fiind conectate cu sistemul nervos, multe puncte, atunci când sunt influențate corespunzător, armonizează activitatea centrelor energetice umane.În general, tehnica masajului thailandez implică trecerea treptată a maseurului de la picioare la coroana capului clientului. Aceasta înseamnă că în timpul sesiunii, la fiecare nivel de energie a corpului uman, se efectuează corectarea și stabilizarea armoniei interioare. La finalizarea masajului, dispare expresia facială tensionată a clientului, se simt relaxarea și ușurința. Un rezultat similar poate fi obținut numai dacă vei solicita serviciile unui maseur de la Salonul Antica Studio București.

Masajul gâtului

Maseurul va începe cu un masaj al zonei gulerului, se va extinde pe mâini, față și cap. Când gâtul, umerii și partea superioară a spatelui sunt masate, vei simți că greutatea este eliminată de la sine, încleștările musculare dispar și bunăstarea ta se îmbunătățește. Vei experimenta această plăcere la salonul de masaj București.