Bijuteriile au fost întotdeauna o formă de a pune în valoare frumuseţea şi rafinamentul feminităţii. De aceea este importantă colecţia de bijuterii a oricărei femei. Brăţările sunt accesorii uşor de purtat, care pun în evidenţă mişcările mâinii sau ţinuta.

Poţi achiziţiona bratari aur dama de foarte bună calitate şi cu modele deosebite tot ce trebuie să faci este să vizitezi un magazin online sau pentru a vedea colecţiile de bijuterii existente, poţi vizita același magazin dar fizic. Iată 5 moduri în care poţi folosi brăţările de aur şi cum anume poţi să te bucuri de acestea în diverse tipuri de ocazii:

Foloseşte o brăţară de aur simplă la o ţinută casual

Atunci când ai o ţinută casual, care este folosită la cumpărături, la plimbare sau în oraş cu prietenii, atunci să alegi să foloseşti o brăţară simplă, cu un model uşor de utilizat zilnic. Brăţara poate avea un sistem tip lanţ sau zale şi poate să fie accesorizată cu mici pandantive cu forme diverse. Poate să aibă pandantive care atârnă sub formă de trifoi, inimă sau alte elemente şi simboluri importante pentru tine.

Dacă ai o întâlnire de afaceri, foloseşte o brăţară simplă clasică, perfectă pentru a pune în valoare sacoul tău

Dacă ai un job care presupune întâlniri de afaceri, atunci ai nevoie să construieşti ţinute office de calitate. Poţi să te îmbraci cu sacou şi pantaloni sau fustă. Costumele elegante pentru birou sunt întotdeauna puse în evidenţă de bijuteriile potrivite. Poţi alege o brăţară simplă, clasică, pentru a evidenţia stilul ales. O să iasă în evidenţă, însă într-un mod fin, elegant.

Dacă mergi în vacanţă optează pentru brăţările de picior din aur

Orice vacanţa presupune ieşirea din normele zilnice. Dacă la birou optezi pentru a te îmbraca mai sobru, în vacanţă poţi să alegi orice tip de haine şi de aceesorii. O să te simţi minunat şi o să poţi să te bucuri de soare şi de zilele toride de vară, dacă alegi să foloseşti brăţările din aur pentru picior. Acestea îţi pun în valoare feminitatea şi latura senzuală şi te fac să te simţi bine întreaga vacanţă. Poţi să le porţi alături de rochiile vaporoase şi de pălăriile mari specifice pentru vremea caldă.

Brăţara plină de pietre preţioase este perfectă pentru nunta ta

Dacă te căsătoreşti, atunci poţi să te bucuri de o ţinută extrem de elegantă şi de cele mai luxoase bijuterii. Acest moment este foarte special pentru tine şi partenerul tău, precum şi pentru prietenii apropiaţi sau rudele tale. Alege o brăţară plină de pietre preţioase şi un colier care să fie asortat. Machiajul, rochia şi bijuteriile te vor ajuta să ai un eveniment memorabil.

Dacă eşti invitată la un eveniment de tip gală poţi folosi o brăţară masivă, extrem de elegantă

Brăţările masive sunt perfecte pentru evenimentele elegante de tip gală. Aici poţi purta o rochie din catifea sau mătase şi o brăţară statement, care să te ajute să ieşi în evidenţă. În această combinație însă este bine să nu mai adaugi și alte bijuterii ținutei lasând brățara să fie centru atenției.