Te poți bucura de funcții de masaj liniștitoare și confortabile în camera ta de zi cu fotolii relaxare de la producătorul Fujiiryoki. Fotoliile de masaj Fujiiryoki sunt perfect potrivite cu zona spatelui și picioarelor, brațelor și picioarelor.

Uită tot ce știai anterior despre fotoliile de relaxare, deoarece există fotolii relaxare de ultimă generație, inclusiv cu funcția de căldură (fibră de carbon). Astfel poți experimenta un masaj Shiatsu ori de câte ori dorești, care elimină oboseala și tensiunea acumulată în timpul zilei.

Fotolii relaxare Fujiiryoki – Tipuri

Spre exemplu, poți alege un Fotoliu cu masaj Fujiiryoki JP-2000 5D+IA Ediţie Limitată cu dublă încălzire, role de masaj şi perne de aer.

Un alt model este fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-2000 5D+I.A. cu funcție patentată Fujiiryoki, adică scanare morfologică cu mecanism 5D+IA. Aparatul de masaj cel mai apropiat de tehnicile specialiștilor în masaj japonez cu 86 de tehnici de masaj, proiectate în urma cercetărilor medicale.

Fotoliul cu masaj Fujiiryoki JP-1100 4S/4D Mecha, Osaki Pro Premium este un model cu masaj 4D Mecha, într-un program de masaj VIP.

Fotoliul de masaj Osaki Premium JP-1000 4S/4D vine cu o tehnică de masaj japoneză 4D Mecha în profunzime.

Cum te ajută un fotoliu relaxare?

Există multe modele de fotolii de masaj de la Fujiiryoki care au capacitatea de a elimina oboseala și tensiunea acumulată în timpul zilei. Un astfel de fotoliu de masaj nu trebuie ratat, pentru că îți oferă ocazia să te faci confortabil în camera ta de zi și să te relaxezi în timp ce te bucuri de un masaj liniştitor. Ar trebui cu siguranță să te bucuri de acest confort dacă suferi în mod regulat de tensiune și durere. Fotoliile de masaj cu design ergonomic sunt concepute pentru masaj de relaxare.

Pentru aceasta sunt echipate cu mai multe programe de masaj. Acestea au fost dezvoltate, de exemplu, pentru a slăbi umerii încordați sau pentru a calma durerile de spate. În plus, majoritatea fotoliilor au şi funcţie de încălzire, care este şi un adevărat plus în serile reci de iarnă. Modul de funcționare a fotoliului este foarte simplu. Are diverse programe de masaj. Mai presus de toate, acestea includ role care sunt situate în interior și care sunt completate cu funcții de presiune a aerului și masaj.

Ai nevoie de relaxare și, ideal, de un masaj imediat? Atunci un fotoliu de masaj relaxant de la Fujiiryoki este exact alegerea potrivită. Un astfel de fotoliu de masaj te răsfaţă din cap până în picioare cu mişcări mecanice şi vibraţii.

După o zi lungă, te poți simți confortabil în fotoliul de masaj și te poți bucura de un masaj liniștitor. Un astfel de fotoliu de masaj relaxant îți oferă wellness în propria ta casă. Fotoliul de masaj este folosit exclusiv pentru relaxare. Fotoliul electronic de masaj este echipat cu vibrații, puncte de masaj cu presiune și multe alte programe. Majoritatea oamenilor din ziua de azi suferă de dureri de spate și tensiune în zona gâtului și a spatelui. Un masaj cu funcţia de relaxare de la Fujiiryoki te poate scăpa de durere și stres acumulate în timpul zilei.