Florile de nuntă sunt o parte importantă a acelei zile mult așteptată. Pot fi folosite pentru a decora spațiile de ceremonie și recepție, precum și pentru a face parte din buchetul miresei. Deși există multe tipuri diferite de flori care pot fi folosite pentru nunți, există unele care sunt considerate a fi mai norocoase decât altele. Iată câteva flori norocoase de inclus în aranjamentele de nuntă:

Bujori: simbol al prosperității și al norocului

Bujorii sunt o alegere populară pentru florile de nuntă și nu este de mirare de ce. Aceste flori frumoase nu sunt doar simboluri ale prosperității și norocului, ci reprezintă și dragostea. Bujorii vin într-o varietate de culori, astfel încât să puteți găsi nuanța perfectă pentru a completa paleta de nuntă. De la roz moale la roșu intens, aceste flori vor face cu siguranță o declarație în buchetul sau piesa centrală.

Crinii: asociați cu puritatea și inocența

Crinii sunt adesea asociați cu puritatea și inocența, făcându-i o alegere populară pentru aranjamentele de nuntă. Aceste flori frumoase vin într-o varietate de culori, inclusiv alb, roz și violet, iar parfumul lor dulce vă va umple cu siguranță spațiul de ceremonie și recepție cu romantism. În timp ce crinii pot fi scumpi, semnificația lor îi face să merite fiecare bănuț – la urma urmei, ce ar putea fi mai potrivit pentru ziua cea mare decât florile care reprezintă un nou început?

Margarete: cunoscute ca aducătoare de fericire

Deși există multe flori care pot fi asociate cu noroc, una dintre cele mai populare este margareta. Margaretele sunt cunoscute pentru aspectul lor vesel și pentru că sunt un simbol al fericirii. Ele sunt adesea folosite în aranjamentele de nuntă ca o modalitate de a le ura tinerilor căsătoriți multă bucurie și fericire. Dacă sunteți în căutarea unei flori care să aducă un plus de noroc în ziua cea mare, luați în considerare adăugarea unor margarete la decor.

Floarea soarelui: un simbol al veseliei și longevității

Floarea soarelui este una dintre cele mai vesele flori, iar petalele lor galbene se spune că reprezintă fericirea. Sunt, de asemenea, un simbol al longevității, ceea ce le face o alegere perfectă pentru aranjamente florale pentru nuntă. Dacă sunteți în căutarea unei flori care să aducă un plus de soare în ziua cea mare, floarea-soarelui este calea de urmat.

Crizantemele

Crizantemele au fost mult timp considerate o floare norocoasă în multe culturi. În China, sunt adesea oferite cadou pentru a aduce noroc. Crizantemele sunt, de asemenea, o alegere populară pentru florile de nuntă datorită simbolismului lor. Floarea este asociată cu fericirea și bucuria, făcând-o un plus perfect pentru orice sărbătoare de nuntă.

Iasomia: simbol al bogăției și sănătății

Iasomia este o plantă delicată și frumoasă, care este adesea asociată cu norocul. Se spune că florile de iasomie aduc fericire, bogăție și sănătate celor care le au la nunți. Acest lucru face din iasomie o alegere perfectă pentru cuplurile care doresc ca ziua lor cea mare să fie binecuvântată. În timp ce florile acestei plante pot fi albe sau galbene, majoritatea florilor de iasomie folosite la nunți sunt albe pentru a simboliza puritatea și inocența.

Floarea de lotus: simbol al noilor începuturi

Floarea de lotus este un simbol al norocului în multe culturi, ceea ce o face o alegere populară pentru aranjamentele de nuntă. Florile sunt adesea folosite pentru a decora spațiul evenimentului și se crede că le aduce noroc tinerilor căsătoriți. Florile de lotus sunt, de asemenea, asociate cu noile începuturi, făcându-le un plus potrivit pentru orice nuntă.