Să începem cu ce e mai important: toată lumea adoră dulciurile. Tradiționale sau nu, acestea sunt pe gustul tuturor, iar din fericire, posibilitățile sunt nelimitate. O dată cu sărbătorile importante din an, magazinele abundă în promoții și oferte de coșuri gourmet, în fel și fel de combinații, adaptate nevoilor fiecărui client.

Motive să faci cadou coșuri cu dulciuri

Tu de ce ai alege să comanzi un astfel de pachet drept cadou? În ce situații este ‘’permisă’’ dăruirea coșului cu dulciuri, astfel încât să nu lași o impresie greșită? Noi suntem de părere că, pachetele cadou cu dulciuri se ‘’asortează’’ la orice. Fie că e sărbătoare sau o perioadă obișnuită din an, ziua numelui sau o zi neprietenoasă de luni, fie că destinatarul e copil sau adult cu responsabilități la job, dulciurile nu dau niciodată greș!

Idee excelentă când ești în pană de idei

Ești în contra timp sau stai mai slab cu banii în perioada asta? Nu vrei să cheltui mult, dar nici să faci gafe comandând un cadou nepotrivit. Crede-ne, oferind ciocolate și dulciuri de sărbători șansele să aduci zâmbete pe fața prietenului tău sunt maxime.

E Ziua Îndrăgostiților, dar vă cunoașteți de prea puțin timp ca să știi ce i-ar plăcea să primească? Comandă un buchet frumos de trandafiri de la florăriile online și nu uita de ciocolata, ambalată într-o inimioară elegantă. Asocierea dintre un buchet de flori livrate direct la ea acasă, împreună cu o cutie mare de ciocolată, cucerește inima oricărei femei, indiferent de vârstă.

Pachetele pot fi personalizate

Toate magazinele online comercializează astfel de pachete care conțin asocieri firești de produse. De exemplu, în coșul cadou vei putea găsi mix de fructe uscate, arahide și bomboane cu alune învelite în ciocolată. Lădițe cu macarons și borcănele de miere. Buchețele de fructe glazurate.

Chiar și așa, unele magazine de profil te vor lăsa pe tine să compui coșul cadou și să alegi produsele preferate de persoana căreia urmează să i le dăruiești.

Sortimente bogate de dulciuri

Când spunem dulciuri, nu ne referim doar la ciocolată. În această categorie pot fi incluse: borcănașe cu miere, macarons, fructe uscate, căpșuni glazurate, prăjituri, fructe proaspete și ouă de ciocolată.

Ambalare elegantă

Cum te-ai simți dacă ai primi într-o zi obișnuită un buchet, care în loc de flori să conțină căpșuni glazurate sau bomboane de ciocolată? Ce ai zice de un buchet complet care să includă toate aceste minunății? Știai că peste 70% din efectul pe care îl are un cadou asupra cuiva se datorează modului de ‘’prezentare’’? Astfel, uită de cutii clasice sau pachete anoste și impresionează persoana iubită prin originalitate. Vrei să-i demonstrezi cât de mult o iubești fără să folosești cuvintele? Comandă online o inimioară cu 101 de trandafiri și ciocolată! Copilul tău a trecut cu brio de primele examene din viața lui? Recompensează-l cu o inimioară formată din batoane de ciocolată și umplută cu mixuri de dulciuri! Este ziua mamei tale și nu mai ai timp să umbli după cadou? Trimite-i direct la ușă o lădiță elegantă cu vin spumant, macarons, bomboane din ciocolată premium și flori proaspete.

Livrare la adresă

Dacă plimbările prin magazine nu te prea tentează, atunci magazinele online specializate se vor ocupa de doleanțele tale. Tu îți exprimi dorințele, iar acestea se vor materializa sub forma unei livrări rapide, direct la ușa destinatarului.

Dacă ai crezut vreodată că e imposibil să mulțumești pe toată lumea, atunci nu uita: ciocolata și dulciurile pot face treaba asta în locul tău.