Cu toții ne dorim ca apartamentele noastre să arate luxoase. Cu toate acestea, uneori bugetul nostru nu ne permite să facem marile schimbări pe care vrem să le facem. Iată câteva sfaturi despre cum să obțineți o baie cu aspect luxos, fără cheltuieli majore:

  1. Vopseaua este prietenul tău – un strat proaspăt de vopsea poate contribui în mare măsură pentru a face orice cameră să arate nouă și îmbunătățită. Pentru baia ta, ia in considerare o culoare neutra sau deschisa care va ajuta la crearea iluziei de mai mult spatiu.
  2. Adaugă puțină verdeață – plantele nu sunt doar plăcute din punct de vedere estetic, dar ajută și la purificarea aerului. Un ghiveci mic de bambus sau chiar plante false pot face truc în a face baia să se simtă mai mult ca un spa acasă.
  3. Investește în prosoape de calitate – prosoapele moi și moale nu sunt doar luxoase, ci și funcționale.

5 moduri de a obține o baie cu aspect luxos

Vopsea lavabilă

1) Un strat proaspăt de vopsea poate lumina cu adevărat o cameră – și nu trebuie să fie neapărat scump.

2) Puteți obține un aspect high-end în baia dvs. fără a cheltui mulți bani folosind vopsea lavabilă.

3) Vopseaua lavabilă este perfectă pentru băi, deoarece este ușor de păstrat curat și rezistă mucegaiului.

4) Este important să alegeți culoarea potrivită atunci când vă vopsiți baia. O culoare deschisă și neutră va face camera să se simtă mai mare și mai luminoasă.

5) Dacă doriți să adăugați un plus de culoare, încercați să pictați un perete de accent. Acest lucru va oferi camerei o oarecare personalitate, fără a fi prea copleșitor.

Iluminat

Dacă doriți să adăugați o notă de lux băii dvs. fără a cheltui o avere, luați în considerare investiția în iluminat nou. Iluminatul poate face o mare diferență în aspectul și senzația spațiului dvs. și nu trebuie să fie costisitor pentru a fi eficient.

Iată câteva sfaturi pentru a alege iluminatul potrivit pentru baia ta:

– Luați în considerare utilizarea aplicelor în loc de corpuri de iluminat deasupra plafonului. Aplicele oferă o lumină mai blândă, mai măgulitoare, care poate face baia să se simtă mai primitoare.

– Folosește întrerupătoare pentru a controla intensitatea luminii din spațiul tău. Acest lucru vă permite să creați stări diferite în funcție de ceea ce folosiți baia.

– Alegeți becuri cu tonuri calde pentru a crea o atmosferă confortabilă. Becurile cu tonuri reci pot face o cameră să se simtă sterilă, așa că nu sunt ideale pentru băi.

Alegeți o oglindă modernă

O baie este una dintre cele mai importante încăperi dintr-o casă, iar oglinda este una dintre cele mai importante accesorii dintr-o baie. O oglindă frumoasă și modernă poate face o mare diferență în aspectul și senzația generală a camerei. Dar cu atât de multe stiluri și opțiuni diferite disponibile, cum o alegi pe cea potrivită pentru spațiul tău?

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să alegi o oglindă pentru baia ta:

  • Luați în considerare stilul dvs.: Care este stilul dvs. general? Baia ta este mai tradițională sau mai contemporană? Acest lucru vă va ajuta să vă restrângeți alegerile.
  • Dimensiunea contează: asigurați-vă că vă măsurați spațiul înainte de a face cumpărături. Nu vrei să ajungi cu o oglindă prea mare sau prea mică pentru zonă.
  • Gândiți-vă la ramă: nu toate ramele de oglinzi baie pot fi potrivite.

Depozitare

Începeți cu stocarea. O baie aglomerată poate părea mică și înghesuită, așa că luați în considerare investiția în câteva soluții elegante de depozitare.

Rafturile montate pe perete sunt o modalitate excelentă de a adăuga spațiu suplimentar de stocare fără a ocupa prea mult spațiu. Dacă aveți o colecție mare de articole de toaletă, luați în considerare investiția într-un dulap sau un dulap spațios. O altă modalitate de a crea iluzia de mai mult spațiu este să îți eliberezi blaturile. Păstrați doar lucrurile esențiale în aer liber și depozitați totul în dulapuri sau sertare.

Decor

Dacă doriți să vă modernizați baia fără a cheltui mulți bani, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține un aspect luxos. În primul rând, începeți cu elementele de bază – asigurați-vă că camera este curată și fără dezordine. Apoi, adăugați puțină verdeață pentru a crea o atmosferă de spa. În cele din urmă, încorporează câteva atingeri de lux, cum ar fi prosoape proaspete și lumânări parfumate. Cu doar câteva mici modificări, baia ta se va simți ca o oază.