Când vremea este frumoasă afară, locul preferat al tuturor gospodăriilor este, desigur, grădina și terasa. Și chiar și după apus, ar trebui să aibă o vedere impecabilă și să rămână în siguranță.

Te-ai gândit vreodată să evidențiezi nu doar pridvorul și aleile, ci și plantele în sine? De asemenea, copacii puternic luminați arată fenomenal, mai ales cei înalți. Poți crea un iluminat modern și frumos cu lămpi de exterior moderne, pe care le poți achiziționa de la Logic Light.

Forme geometrice

O compoziție neobișnuită de forme geometrice, va deveni un adevărat decor al curții tale. Poate fi amplasat pe pereții casei, pe  terasă sau în orice alt loc din apropierea casei. În plus, există multe opțiuni pentru forme geometrice. Jocul de lumini și umbre va atrage privirile tuturor oaspeților și va fi punctul culminant al exteriorului. Lămpile moderne ușurează și simplifică crearea unei atmosfere confortabile pe terasă. Poți lua mai multe lămpi de exterior identice și le poți plasa pe un plan vertical, astfel încât lumina să se răspândească în direcții diferite. Și dacă în apropiere există o sursă de foc viu, atunci compoziția va deveni și mai armonioasă și holistică.

Aspecte luminoase interesante

Iluminatul exterior nu numai că ajută la o mai bună navigare în curte noaptea, dar creează și un aspect estetic pentru casa ta. Pentru a face acest lucru, este suficient să vii cu o compoziție luminoasă interesantă și să realizezi ideea. Și dacă îți lipsește inspirația, atunci sfatul este să amplasezi lămpi de iluminat la nivelul ușilor și la nivelul acoperișului. Aceasta este una dintre opțiunile pentru iluminarea elegantă a fațadei casei. Elegantul zid de piatră captivează nu numai prin textura sa, ci și prin fațete optice complet noi. Instalând cele mai obișnuite lămpi de exterior pe o astfel de fațadă, vei obține o compoziție incomparabilă care va face seara lângă piscină deosebit de plăcută.

Lămpi elegante

O terasă cu design elegant este un exemplu modern de minimalism. Ieșind în evidență pe un fundal întunecat, lămpile luminoase atrag atenția și armonizează designul strict. O astfel de opțiune accesibilă poate fi numită în siguranță sofisticată și ultra-modernă. Cu cât este mai mare spațiul din jurul casei care trebuie iluminat, cu atât mai mare este conștientizarea că fiecare zonă are nevoie de propriile sale surse de lumină. Terasa uimitoare combină mai multe opțiuni de iluminare simultan, care împreună creează ansamblul perfect. Spre exemplu, o idee care-i va atrage pe cei care preferă soluții practice și chiar minimaliste, este să amplasezi pe ambele părți ale potecii lămpi de exterior mici, care duc direct la intrarea în casă. De ce altceva ai nevoie pentru confort și siguranță?

Scara este un obiect cu risc crescut de accidentare, și prin urmare, are nevoie de iluminare de înaltă calitate. O combinație de diferite tipuri de lămpi de exterior va face scările nu numai sigure, ci și frumoase. Astăzi, iluminatul de grădină aproape invizibil, așa-numitul iluminat integrat, este foarte popular. În același timp, lămpile de exterior în sine sunt încorporate în sol sau în pavaj, iar razele lor învăluie ușor plantele și elementele structurale din grădină.