Mergeți la un lac, un râu sau un iaz bine aprovizionat din zona dvs. Alegeți un loc la care nu vă deranjează să stați mai multe ore. Tot felul de pești diferiți trăiesc în lacuri publice, râuri și iazuri, astfel încât puteți găsi întotdeauna ceva bun de prins. Peștii se apropie de țărm primăvara și toamna, pe măsură ce se pregătesc pentru iarnă. Vara, ei tind să fie în ape mai adânci, așa că ia o barcă din țărm.

Pariurile retrase din jurul iazurilor sau alunecărilor din afara orașului sunt pariuri bune. Asigurați-vă că nu traversați proprietatea privată sau pescuitul într-un loc care să o permită. De asemenea, aveți grijă să nu călcați plantele de-a lungul țărmului.

Dacă locuiți pe coastă, luați în considerare pescuitul oceanic. Dacă obțineți o licență de pescuit oceanică separată și tije și momeală pentru peștele specific pe care doriți să-l prindeți, procedați la fel ca pescuitul cu apă dulce.

Trebuie sa va achizitionati articole pescuit pentru a avea instrumentele necesare in calatorie!

Aflați ce fel de pește sunt frecvente în locurile de pescuit din apropiere. Multe ziare au rapoarte locale de pescuit care listează găurile de pescuit și ce pește mușcă acolo. Puteți, de asemenea, să întrebați în jurul magazinelor de pescuit, porturilor și magazinelor de aprovizionare cu camping. Există atât de multe tipuri de pești, încât începerea se poate simți puțin copleșitoare la început, așa că alege un tip de pește pe care să te concentrezi. Bascul, crapi, pești de soare, ciuperci și peștișori sunt câteva soiuri relativ ușor pentru începători să se reîncarnă.

De exemplu, locuri de pescuitsunt in toata Romania. Căutați zone cu apă adâncă în jurul pârâurilor mari și râurilor. Îndreptați-vă către ei primăvara și toamna pentru a obține un pește care face pentru o masă gustoasă prăjită și servită la masa dvs.

Caută un anumit trofeu sau pește alimentar pe care vrei să-l prinzi. Luați timp pentru a citi despre peștele pe care doriți să-l prindeți, unde trăiesc și ce tip de momeală trebuie să reușiți. Populațiile de pești se schimbă din zonă în zonă și de la apa dulce în apă sărată. Uneori, trebuie să planificați o călătorie pentru a obține ceea ce doriți, dar este o șansă să vedeți ceva nou!
Stabiliți-vă pe țărm și aruncați-vă linia.

Dacă nu sunteți sigur ce pești sunt într-un corp de apă, aruncați câteva resturi de mâncare și așteptați. Vedeți ce pești ies la suprafață. Identificarea peștilor este complicată atunci când începi, deoarece nu știi cum se comportă diferiții pești, dar este ceva ce poți învăța pescuind des.

Poti gasi mai multe articole de pescuit pe internet sau pe superpescuit.ro